STIHL PRSKALICE

STIHL BENZINSKE PRSKALICE

Prskalica - STIHL SR 200 D

Karakteristike

Zapremina: 27,2 cm3
Maks. daljina prskanja: 9m
Maks. kapacitet rezervoara: 10l
Težina: 7,9 kg

Kratak opis

Namenjena je voćarima, poljoprivrednicima i vinogradarima. Osim 2 - MIX motora i STIHL ElastroStart tehnologije, sadrži i papirni filter vazduha sa pred-filterom od najlona, kao i Cruise Controle za lakše i jednostavnije rukovanje.

 

Prskalica - STIHL SR 420 KM

Karakteristike

Zapremina: 56.5 cm3
Težina: 11,1 kg
Maks. protok vazduha (m3/h): 1.260
Dužina dosega: 12m

Kratak opis

Učinkoviti uređaj za prskanje za isprskavanje sredstva za zaštitu biljaka. Veliki doseg. Rezervoar velike zapremine. Može se koristiti i kao duvač. Raznovrsni dodatni pribor. 12 metara, Vaš rad čini komfornim i pomaže da brzo završite poslove.

STIHL RUČNE PRSKALICE

STIHL SG 11

Karakteristike

Težina(kg): 0,46
Sadržaj rezervoara (l): 1,5

Kratak opis

Ergonomska i jednostavna prskalica za korišćenje, za nanošenje tečnog pesticida. Efikasna pumpa za udoban rad. Serijski opremljena sa šupljom konusnom mlaznicom.

 

STIHL SG 31

Karakteristike

Težina(kg): 1,8
Sadržaj rezervoara (l): 5,0

Kratak opis

Manuelna upotreba uređaja za prskanje, posebno pogodan za privatne korisnike. Lako rukovanje radi velikog otvora za unos tečnosti i rekonomski zaustavni ventil sa teleskopskom cevi. Konusna rešetka i ravna mlaznica su uključeni u isporuku.

 

STIHL SG 51

Karakteristike

Težina(kg): 4,5
Sadržaj rezervoara (l): 12,0

Kratak opis

Leđna prskalica za povremene i profesionalne korisnike. Veliki komfor pri radu kroz obostrane opcije za montažu drške za pumpu kao i podešavanje širine i dužine. Robusna konstrukcija za dug vek trajanja i u profesionalnoj primeni.