Da se upoznamo......
 
Poštovani,
nalazite se na stranicama YOMIL D.O.O naše i vaše firme koja se bavi servisom i prodajom proizvoda svjetski poznatog brenda STIHL.
Sa radom smo počeli skromno, sada već daleke 1993.godine u malom objektu na pijaci. Snabdijevajući se iz okolnih zemalja naša ponuda STIHL proizvoda nije bila na zavidnom nivou. Neosporni kvalitet STIHL-a, kvalitetna usluga, brz i profesionalan servis kao i stručno i ljubazno osoblje, ubrzo bivaju prepoznati od strane tržišta a mi postajemo pouzdan partner u snabdijevanju i održavanju poljoprivrednih mašina i alata.
Danas, nakon više od dvadeset  godina rada, YOMIL D.O.O. u dva svoja objekta u Ulcinju i Baru nudi više stotina artikala iz asortimana STIHL-a. Nakon stručnog usavršavanja i kvalitetne edukacije osoblja, 2001. godine YOMIL D.O.O. je po prvi put dobio Sertifikat STIHL-a a naši kupci svog prvog ovlaštenog distributera i servisera ove prestižne njemačke kompanije.
Naša vrata otvorena su svima!
U Baru; Tržni centar bb, 030/303-232 I 067/320-217 (yomil@t-com,me)
U Ulcinju; Kodre bb, 030/413-632 I 067/251-571 (yomil@t-com.me)
 
YOMIL d.o.o

iz Bara prodaje veliki izbor originalnih motornih testera STIHL i električnih testera STIHL kao i rezervene delove za sve stihlove proizvode. Takođe vam nudi i povoljne uslove prilikom kupovine svih stihlovih proizvoda, za sve proizvode obezbeđen je servis. Originalne proizvode nemačke firme STIHL kupujte u prodajnim objektima Yomil d.o.o u Baru i Ulcinju!
Yomil d.o.o iz Bara vam u svom prodajnom programu nudi veliki izbor originalnih proizvoda firme VIKING - zeleni program, kosilice, trimeri, makaze za živu ogradu kao traktorske kosačice.Takođe, za sve VIKING proizvode kod nas možete kupiti originalne rezervene delove i dobiti kompletan servis vaših Viking uređaja. Originalne proizvode austrijske firme VIKING kupujte u prodajnim objektima U Baru i Ulcinju!